Skagerak Consulting vokser ytterligere i Oslo!

Audun_Bjølgerud Skagerak Consulting

Skagerak Consulting styrker seg ytterligere i Oslo-regionen og får Audun Bjølgerud med på laget fra 1. desember 2020.

Audun har mer enn 25 års erfaring fra rekrutteringsbransjen. Han vil primært arbeide med search & selection av ledere og fagspesialister. I tillegg vil Audun bistå kunder med analyser, rådgiving og lederstøtte ved strukturelle organisasjonsendringer.

Audun har lang og bred erfaring fra rekruttering av ledere, nøkkelmedarbeidere og fagspesialister gjennom mer enn 25 år som hodejeger. Han har et bredt personlig nettverk – særlig innenfor teknologiorienterte og kompetanseintensive bransjer (Elektro, IT/Telekom, MedTech, Biotech, GreenTech, Næringsmidler, Prosessindustri, Bygg og Anlegg, Engineering, Olje & Gass.)

I tillegg til å være opptatt av høy servicegrad ovenfor sine kunder, er Audun også kjent for sin evne til å kombinere strategisk fokus med nødvendig detaljfokus på leder- og individnivå. Han setter seg godt inn i virksomhetene han arbeider med, er dyktig på utvikle menneskelige relasjoner og følger opp både sine kunder og kandidater gjennom langvarig samarbeid.

Audun har en Bachelor i Strategi og ledelse fra Hærens Krigsskole på Linderud i Oslo. Han har sin ledertrening og ledererfaring fra ulike stillinger i Ingeniørvåpenet, samt ledererfaring både som HR-sjef i Telenor, Protan (Bygg), CHRO i Pronova (Biotech) og Salgsdirektør i NOVIT (IT).
De siste 25 årene har han arbeidet som rådgiver og hodejeger. Han kommer fra stilling som Daglig leder i Coness Search & Selection, og har tidligere arbeidet i som hodejeger og partner i Personal Utvelgelse, Korn/Ferry, Compass og Birn+Partners.

Vi er veldig glade for at vi har fått Audun med på laget. Han blir et solid tilskudd til et allerede dyktig og erfarent rekrutteringsteam ved vårt kontor i Oslo.

Du finner Auduns kontaktinformasjon her: Audun Bjølgerud