Skagerak Consulting styrker rekrutteringsteamet i Oslo

Skagerak Consulting er offensive og jobber aktivt med å videreutvikle virksomheten i Oslo og østlandsområdet.

Vi har gleden av å meddele at Wendy Skjellnan blir en del av Oslo-teamet i Skagerak Consulting. Wendy vil jobbe med leder- og spesialistrekruttering samt bistå innen organisasjonsutvikling og endringsprosesser. Hun blir et solid tilskudd til et allerede dyktig rekrutteringsteam ved vårt kontor i Oslo.

Wendy har over 20 års erfaring innen headhunting, rekruttering og rådgivning og har jobbet i ulike sentrale HR-roller, blant annet som HR-sjef ved Huhtamaki Norway og Christiania Glas Magasin.

Wendy er en faglig sterk rådgiver. Med sin lange og varierte erfaring og gode forretningsforståelse, gir hun tydelige, utfordrende og godt funderte råd ved rekruttering av ledere og spesialister eller som rådgiver i prosesser knyttet til HR.

-Vi er stolte og ydmyke over at Wendy ønsker å bli en del av Skagerak Consulting. Hun vil bli et solid tilskudd til teamet i Oslo og Østlandet. Wendy vil bidra til at vi ytterligere styrker vår posisjon både i privat og offentlig sektor, sier daglig leder Erik Aasmundtveit og seniorrådgiver Odd-Arne Krogstad
Vi ønsker Wendy velkommen og lykke til!

For mer informasjon om Wendy, klikk deg inn her: Wendy Skjellnan