Ny nasjonal rammeavtale innen rekruttering og HR-consulting

OneCo AS har valgt Skagerak Consulting som partner på leveranser av rekrutteringstjenester og HR-consulting. OneCo AS er med sine over 3000 ansatte og en omsetning på over 3,2 milliarder NOK en av landets største tekniske entreprenører. OneCo AS blir en av Skagerak Consultings viktigste kunder.

På bildet ser vi Arnstein Moy Konserndirektør forretning og organisasjons utvikling, Lisbeth Holen og Odd-Arne Krogstad seniorrådgivere – executive search Skagerak Consulting.

– Vi er stolte over at OneCo AS har vist oss denne tilliten og valgt oss i Skagerak Consulting som leverandør av rekruttering og HR-consultings tjenester, sier Odd-Arne Krogstad, seniorrådgiver- executive search. Avtalen omfatter search og rekruttering på spesialist og leder nivå, samt rådgivningstjenester innen HR-området.

– OneCo er en spennende samarbeidspartner for oss, sier Holen og Krogstad. – De er opptatt av å være en innovativ og fremtidsrettet teknisk entreprenør som har fokus på samfunnsoppdrag og vekst. OneCo jobber innennfor elektro, telecom, AMS, automasjon, elkraft, marine/offshore, samferdsel, hus-/hjem, smartteknologi, sikkerhet, IKT og fornybar energi. Vi ønsker å være en god bidragsyter og sparringspartner og bidra til at OneCo løser sine viktige samfunnsoppdrag.

– Det er faktisk første gang OneCo inngår en partneravtale innen rekruttering og HR-consulting, så jeg er veldig spent, sier konserndirektør forretning & organisasjonsutvikling Arnstein Moy. Med vår størrelse og ambisjoner om vekst er det svært avgjørende å ha gode samarbeidspartnere innenfor dette området. Det er tøff kamp om de kloke hodene i vår bransje og for å finne disse må vi jobbe med de beste. Skagerak Consulting har gitt et svært godt inntrykk så langt i prosessen og vi er glade for å kunne inngå denne avtalen. Vi gleder oss til samarbeidet fremover, sier Arnstein Moy.

Du finner mer informasjon om OneCo her: OneCo