Nå kan du få hjelp til å skape nye muligheter

I en tid hvor mange bedrifter står foran en usikker framtid og har behov for innovasjon og nyskapning, er det med stor glede vi kan fortelle at Nancy Fandler Brodin nå har begynt som seniorrådgiver i Skagerak Consulting.

Nancy er en erfaren rådgiver og konsulent innen strategi, innovasjon og kulturutvikling. I Skagerak Consulting skal hun jobbe med strategi og innovasjonsprosesser – høyaktuelle temaer for virksomheter med behov for omstilling og nytenkning som følge av koronaepidemien.

Nancy kommer til Skagerak Consulting fra stilling som partner i Scandinavian Technology Institute. Hun har i en årrekke vært rådgiver til toppledere og organisasjoner innen blant annet dagligvare-, reiseliv, legemiddel-, transport- og mobilitet, bygg og anlegg- og elektrobransjen.

Nancy har Executive Master of Management utdannelse innen nyskapning og kommersialisering fra Handelshøyskolen BI i Oslo. Hun er også sertifisert fasilitator i innovasjon og kompetanse innen strategisk scenarioplanlegging fra University of Oxford / Said Business School. Nancy vektlegger involvering fra hele organisasjonen i både strategi- og innovasjonsprosesser, og har erfaring med å inkludere kulturutvikling som aktiv del i implementering av strategier.

Koronapandemien har skapt utfordringer på mange måter og vi står inne i en krevende tid for mange selskaper i både privat og offentlig sektor. Behovet for å tenke annerledes enn før og innovere for å ta ny posisjon i markedet er tydeligere enn noen gang.

Nancy gleder seg til å bidra med råd og prosesser som skal gjenreise norsk næringsliv og starte en ny epoke etter korona.
Jeg er klar til å hjelpe deg i din situasjon til å tenke nytt og strategisk. Valgene du tar som leder i dag vil ha stor betydning i årene som kommer: for kunden, medarbeideren og samfunnet, sier Nancy.

Vi ønsker Nancy velkommen på laget i Skagerak Consulting.

Ta kontakt med Nancy om du har behov for bistand.Du finner kontaktinformasjonen hennes her: Nancy Fandler Brodin